VIDEOGRAAF ITALIË TROUWFILM BORGO CASTELLO PANICAGLIA

Esmee & Thom // Nocera Umbra, Italië

Waarom hebben jullie specifiek voor BruidBeeld als videograaf gekozen?

Jaren geleden heeft Bruidbeeld de bruiloft van een kennis gefilmd. We hadden toen zelf nog helemaal geen trouwplannen, maar hadden al wel tegen elkaar gezegd dat als we zouden gaan trouwen, we de videograaf in elk geval al gevonden hadden!

Waarom hebben jullie voor een trouwfilm gekozen?

Beeld spreekt meer dan foto's. Natuurlijk vinden we foto's ook belangrijk en super leuk om te hebben, maar films nemen je weer even helemaal mee terug naar die dag. Dat gevoel hadden we van te voren al, maar is na het ontvangen van de trailer helemaal bevestigd.

Waarom hebben jullie voor een bruiloft in Italië gekozen?

Ik heb een aantal jaar in Italië gewoond en de liefde voor Italië is mij met de paplepel ingegoten. Gelukkig is Thom ook als een blok voor het land gevallen en hoefden we dus niet lang over de locatie na te denken.

Hoe hebben jullie BruidBeeld ervaren tijdens jullie dag?

Super fijn, professioneel en heel relaxed. We hadden soms amper door dat jullie erbij waren, wat natuurlijk een goed teken is. En misschien een beetje bijzaak, maar we hadden een goede, gezellige klik en dat maakte het voor ons wel echt compleet.

Wat zou je toekomstige bruiden als tip mee willen geven?

Bespaar geen cent op jullie videograaf. Sorry Carlos ;) ik weet dat je niet van dit soort advertentie teksten houdt, maar het is gewoon zo!

Leveranciers

LOCATIE: Soof Bremer // FOTOGRAAF: Borgo Castello Panicaglia //


BEKIJK OOK DEZE FILMS