TROUWFILM BORGO DELLA MELIANA GAMBASSI TERME
VIDEOGRAAF TOSCANE ITALIË

Whitney & Sven // Gambassi Terme, Italië
"Carlos & Christa, echt werkelijk waar sprakeloos. We hebben de video nu 4x achter elkaar samen zitten kijken met goed beeld en goed geluid. Onwerkelijk hoe mooi hij is geworden. We zijn echt ontroerd over de prachtige beelden die jullie op ons onvergetelijke weekend hebben geschoten. De film is adembenemend mooi. Dit is zo puur en zo prachtig. Onwijs bedankt voor dit. We zijn zo blij dat jullie onze bruiloft hebben vastgelegd. Jullie kunnen het gevoel van het gehele weekend zo goed overbrengen. Fantastisch. Dankjewel!"

Waarom hebben jullie specifiek BruidBeeld gekozen?

We hebben een aantal videograven bekeken, zowel uit Nederland als Italië. Bruidbeeld kan pure emotie overbrengen wat er dat weekend speelde. Dit is uniek en Bruidbeeld kan dit als geen ander.

Hoe hebben jullie Carlos en Christa ervaren?

Christa en Carlos gaan op in de gasten. Blenden volledig in in de groep en vallen niet op, hierdoor krijg je pure beelden van mensen en hun emoties zonder dat ze doorhebben dat ze gefilmd worden.

Waarom hebben jullie voor Borgo della Meliana gekozen?

De locatie Borgo della Meliana ligt in de prachtige Toscaanse heuvels, waar wij alle 71 gasten een eigen kamer met badkamer konden bieden. De keuze Toscane is altijd een droom geweest, waarbij natuurlijk de sfeer, het eten, drinken en de omgeving de doorslag hebben gegeven.LEVERANCIERS

LOCATIE: Borgo della Meliana // FOTOGRAAF: Funkybird Firenze // WEDDINGPLANNER: Mooi Toscane

BEKIJK OOK DEZE FILMS