TROUWEN IN DE ARDENNEN TROUWFILM CHATEAU JEMEPPE

Jade & David // Chateau Jemeppe, Belgium

WAAROM HEBBEN JULLIE VOOR EEN TROUWFILM GEKOZEN?

We hadden het idee dat fotografie niet voldoende in beeld kon brengen wat wij die dag zouden ervaren. Een trouwfilm brengt toch wel echt een compleet andere dynamiek in beeld dan fotografie. Hierdoor hadden wij al snel door dat we een videograaf wilde inhuren voor onze dag.

Waarom hebben jullie specifiek BruidBeeld gekozen?

De eerste planner met wie hadden gesproken had jullie naam al laten vallen. Toen we onze uiteindelijke planner hadden vastgelegd en zij ook nog eens jullie aan ons voordroeg was het voor ons in ieder geval duidelijk dat jullie er goed op staan binnen jullie werkgebied.

Toen we jullie werk bekeken waren we direct verkocht. Elegant, mooi gefilmd en het voelde allemaal heel oprecht wat jullie in beeld brengen.

Christa en Carlos blenden perfect binnen de groep. Het zijn twee warme mensen. Rustig en proffesioneel, en tegelijkertijd zo vriendelijk naar iedereen. Op de momenten waar wij jullie leiding nodig hadden, namen jullie die. En op andere momenten namen jullie weer afstand. Precies in balans!
Oh en onze vrienden zijn fan van jullie!

* ON A PERSONAL NOTE *

Carlos: "We werden door Kirsten geroepen, ze vertelde dat de openingsspeech van Jade's vader zou starten. We checkte de microfoon, de recorder. Ik seinde naar Christa om zich te focussen op het stel en ikzelf zou de spreker vastleggen. We waren gereed voor de eerste speech.

Dit is een vrij gebruikelijke routine voor ons tijdens het diner. Maar toen we de stem hoorde van Jade's vader keken Christa en ik toch nog even naar elkaar. Met een blik van "WOW wat een stem" kruiste onze ogen elkaar. Toen bleek dat niet alleen de stem fantastisch was maar ook de inhoud, werd al snel duidelijk dat dit het fundament zou worden voor deze trailer.

Wat vinden jullie? Goede keuze?"

LEVERANCIERS

LOCATIES: Chateau Jemeppe // WEDDINGPLANNER: La Sensa // CEREMONIESPREKER: Stories by MabelBEKIJK OOK DEZE FILMS