VIDEOGRAAF CHATEAU NEERCANNE

Chantal & Maykel // Chateau Neercanne, Nederland

Waarom hebben jullie specifiek voor BruidBeeld als videograaf gekozen?

Als je dan van al de videografen hun werk naast elkaar legt, springt BruidBeeld er wel echt uit. Altijd iets unieks, altijd elegant. Daarnaast vonden we de klik van groot belang. En tijdens de kennismaking was die daar direct.

Waarom hebben jullie specifiek voor BruidBeeld als videograaf gekozen?

We hebben ons geen seconde ongemakkelijk gevoelt voor de camera's, en hier waren we wel een beetje bang voor omdat we niet zo zijn van de spotlights. Hun aanpak is zo menselijk, zo warm en zo discreet. Het was een feest om hun erbij te hebben. Wat we ook echt als heel prettig hebben ervaren is de samenwerking met onze fotograaf, Angela Bloemsaat. Het was te merken dat zij wel vaker samenwerken!

Waarom hebben jullie voor een trouwfilm gekozen?

Heel simpel, we wilden alles vastleggen. Fotografie is schitterend maar film heeft een compleet andere dynamiek.

Waarom hebben jullie voor een bruiloft op Ibiza gekozen?

Op Ibiza voelen we ons fijn. Het is ons tweede huis. Een bruiloft op Ibiza was vanag minuut één ons plan. Daarnaast ben ik bij het Nobu Hotel ten huwelijk gevraagd en daarom hebben we gezegd dat een bruiloft op Ibiza, bij het Nobu hotel een droom zou zijn.

LEVERANCIERS

WEDDINGPLANNER: Hella Huizinga //
FOTOGRAAF: Angela Bloemsaat // LOCATIE: Nobu Hotel Ibiza // VISAGIE: Nicole Drege // BRUIDSWINKEL: Weddings Rotterdam // LIVE MUZIEK: Jill Helena // Saxy Mr S // Quido van de Graaf // Thomas Hensbroek //