• BRUIDBEELD CLASSIC UIT 2015
    MARCIA & ROGIER // Ermelo, the Netherlands
  • Trouwen op Landgoed het Roode Koper BruidBeeld Classic Trouwfilm

  • Landgoed het Roode Koper waar Marcia en Rogier trouwden ligt verscholen in de bossen van de Veluwe en bestaat uit een enorm stuk land. De gasten arriveerden rond het middaguur en het personeel verwelkomde hen met gekoelde drankjes, sandwiches, scones en quiches. Marcia en Rogier voegden zich ontspannen bij het vrolijke gezelschap. Terwijl de gasten zich daar terugtrokken om zich klaar te maken voor de ceremonie, werd Marcia mooi gemaakt door hair & make-artist Borka. Een heerlijk relaxte bruid die telkens maar bleef roepen dat ze nu toch écht zenuwachtig werd, maar die nerveuze blikken bleven toch écht uit.

    De first look was prachtig. Rogier stond onderaan de trap, samen met hun tweejarige dochtertje Bo. Marcia liep de trap af en ze zagen er zo intens gelukkig uit die twee! Rogier veegde wat traantjes weg en Bo was even de kluts kwijt...want was mama nou jarig? Terwijl Rogier en Maria van elkaar genoten sprong hun dochtertje om hen heen en zong met een zacht maar zeker stemmetje 'Lang zal ze leven'.

    De ceremonie werd een plaatje, in de rozentuin was een intieme setting opgebouwd. Als verrassingsact speelde en zong Jeroen van der Boom de sterren van de hemel. Taart en champagne stonden uitnodigend klaar in de cirkeltuin en daar liep het gezelschap rustig richting het terras voor nog een drankje. Het werd een echte borreldag, van ‘s ochtends tot ‘s avonds werd er om de haverklap geborreld. Rogier steelde de show met het perfect sabreren van de champagne en Marcia gooide onder luid gegil en gedrang van de dames het bruidsboeket. Tijdens het diner werd er prachtig gespeecht. De vader van Rogier vertelde een mooi verhaal over het leven van het bruidspaar. Hij sloot zijn speech af met de wens dat Marcia & Rogier het boek zelf verder moeten schrijven. Als titel van het boek koos hij ‘Hoeveel mazzel kun je hebben?’ Wat ook meteen een passende titel voor deze blog is, want hoeveel mazzel kun je hebben met deze prachtige dag?!

  • BEKIJK DEZE CLASSIC UIT 2015 ONDER DE TEKST

BEKIJK OOK DEZE FILMS