• BRUIDBEELD CLASSIC UIT 2015
  LAURENCE & KRISTOF // Antwerp, Belgium
 • Trouwfilm boomkwekerij Solitair.

 • Wat maakt deze film een klassieker?

  Laurence & Kristof was de eerste film die werd gepubliceerd door BruidBeeld in de nieuwe stijl. Het was voor ons zo’n spannend moment. Jaren maakte wij films op de All of Me’s, de Thousand Miles en andere commerciële varianten die bekend waren uit die tijd. Maar we wilde anders, we wilde iets puurs, iets echt, iets waarbij de BruidBeeld stellen denken….ik zie een lijn in jullie films, maar elk is uniek op zijn eigen manier.

  Dus vaarwel muziek repertoire, wat op zich niet erg is natuurlijk. Maar enger was, hoe zouden onze nieuwe opvattingen over een trouwfilm aanslaan. We deden het ondertussen al vier jaar full-time, dus dat maakt je soms toch wat terughoudend in een compleet succesvol concept overboord gooien.

  Maar toen was daar het moment. Laurence & Kristof gaven ons compleet de vrijheid. Zonder ook nog maar een film gezien te hebben volgens ons nieuwe idee. En hoe trots waren we toen deze film op het net verscheen. Een instant succes! Om te beginnen waren Laurence & Kristof zelf super blij en dankbaar.

  Maar toen kwam het, we kregen erkenning vanuit de branche in de vorm van nominaties, maar ook de nieuwe stellen vroegen specifiek naar dit soort type film. Hoe mooi!!??

  Laurence & Kristof is het moment dat BruidBeeld volwassen werd.
  Bedankt voor jullie geloof!

 • BEKIJK DEZE CLASSIC UIT 2015 ONDER DE TEKST


 • L e v e r a n c i e r s
 • Weddingplanner // La SensaBEKIJK OOK DEZE FILMS