EEN TROUWFILM VAN BRUIDBEELD


WAT MAAKT EEN FILM TYPISCH BRUIDBEELD?

Een trouwfilm van BruidBeeld is duidelijk herkenbaar. En wij zelf denken dat dit komt doordat onze trouwfilms bestaan uit een aantal vaste elementen.

Om te beginnen is onze videografie op het film technische aspect stijlvast, dat wil zeggen: gebruik van symmetrie, vaste lenzen, boeiende composities, elegante camerabeweging, we houden van mooie en vooral levendige kleuren, speels omgaan met licht, een bijna hypnotiserende flow in de edit, afwisselende muziekstijlen (maar altijd herkenbaar qua stijl) en we gebRuiken één camera op een monopod....that's it.

Wij houden ervan om rustig en makkelijk te kunnen bewegen tijdens huwelijksdagen. Dus verwacht geen grote sliders, schoudercamera’s, rigs en drones. Het in scene zetten van momenten doen wij dan ook niet aan mee.

Discreet door de dag heen bewegen is voor ons van groot belang om de beelden te kunnen maken die jullie van ons gewend zijn. Niets moet jullie of jullie vrienden/familie afleiden van hetgeen waar het daadwerkelijk om gaat, dus wij filmmakers al zeker niet!

IK VOEL MEER BIJ EEN BRUIDBEELD TROUWFILM?

Dat kan kloppen, want naast ons technische stijl hebben we ook emotionele pijlers waaraan een BruidBeeld film moet voldoen.
Elke film moet emotie in beeld brengen. Het moet oprecht zijn, en dat kan in onze ogen alleen maar door aan een bepaalde eenvoud vast te houden. We moeten connectie maken met jullie en niet bezig zijn met regisseren en/of andere randzaken. We willen jullie in beeld brengen zoals jullie zijn.

Liefde staat centraal in onze films, liefde voor elkaar, voor familie, voor vrienden en de liefde voor ons vak. Onze films stralen iets “klassieks” uit, dat wil zeggen, ze kunnen de tand des tijd doorstaan. Over 50 jaar zal ons beeld nog steeds een bepaalde rust en schoonheid uitstralen.

En tot slot moeten onze trouwfilms iets eigenzinnigs hebben. Hierdoor wordt er in de trouwfilm een sterk en authentiek verhaal neergezet. Elke film is anders en tegelijkertijd stralen ze allemaal iets typisch BruidBeeld uit.

We omschrijven ons werk ook wel als “Klassiek met een vleugje eigenzinnigheid”

Klassiek met een vleugje eigenzinnigheid!
WE LOVE BRUIDBEELD!