EXTRA OPTIES BRUIDBEELD

    EXTRA OPTIES NAAST JULLIE TROUWFILM

  • Je kan natuurlijk ook altijd naast de Highlight Film jullie pakket uitbreiden met onze extra opties zoals: Docu Edit, Trailer, After Dinner Film, Speeches, Drone shots, Extended Cuts en nog veel meer. Vraag gerust naar alle mogelijkheden en lees hieronder meer over een aantal van onze extra opties.DOCU EDIT

De Docu Edit is een lange trouwfilm van circa 20 minuten. Rauwer van karakter dan de Highlight Film en trailer. Waar in de Highlight film de meest grote highlights zitten, biedt de Docu Edit ruimte aan de "kleinere" en bovenal intiemere momenten. Elk moment krijgt zijn eigen plek en belangrijker, de tijd, binnen deze film.
Hierdoor wordt de film extreem intiem en is het echt een document dat jullie terug zal brengen naar deze bijzondere dag in jullie leven. Zie deze Docu Edit zeker niet als een verlening van de Highlight Film, de Docu is daardwerkelijk een unieke film, met een compleet karakter.

In verband met respect voor privacy van onze koppels plaatsen wij geen Docu Edits online. Willen jullie een voorbeeld zien, laat het ons even weten.
TRAILER

De Trailer, zie het als een korte trouwfilm van circa 90 seconden.
Een explosie van emotie, schoonheid en liefde. Deze intense weergave van jullie trouwdag is perfect voor hen die houden van korte bondige verhalen, de échte BruidBeeld liefhebbers en zij die graag daags na de bruiloft al willen nagenieten van de grote dag door het bekijken van de trailer.

Door de snelle oplevering is de Trailer ook perfect te gebruiken als een bijzonder bedankje richting jullie gasten.

ZIE HIER EEN AANTAL VOORBEELDENAFTER DINNER FILM

De After Dinner Film van BruidBeeld, is een film van circa 2 minuten, die zoals de naam doet vermoeden, gereed is om na het dinner te tonen.

De ADF, staat ook wel bekend als een Same Day Edit. Maar hoe men het ook noemt, het is de perfecte manier om jullie avondgasten mee te laten genieten van jullie fantastische dag!

ZIE HIER EEN AANTAL VOORBEELDENSPEECHES, COMPLETE CEREMONIE
EN NOG VEEL MEER

Ceremonie: Een montage van jullie volledige ceremonie. Mooi voor het geval dat jullie een vriend of familielid de ceremonie laten verzorgen. Maar ook als jullie bijvoordeeld een ceremoniespreker als Stories by Mabel of Christa hebben geboekt om jullie ceremonie schitterend in te vullen.

Speeches: Losse edits van alle speeches tijdens jullie bruiloft

Extra dag filmen: Perfect voor een rehersal dinner, een burgerlijke trouw, een relaxing get-together de dag voor de bruiloft of voor excursies rondom jullie bruiloft. Dit wordt meestal gekozen bij destination weddings.

Express Delivery: De mogelijkheid tot oplevering van jullie films binnen 5 werkdagen!

Daarnaast zijn er nog zo veel mogelijkheden. Denk aan Drone Shots, Extended Cuts, Pre Wedding Love Shoot met interviews, Social Package en 4K.

WIJ WILLEN NOG MEER INFOGecharmeerd van ons werk?
Check onze beschikbaarheid