HIGHLIGHT FILM 

BRUIDBEELD HIGHLIGHT FILM

De korte trouwfilm

De Highlight Film van BruidBeeld, een trouwfilm van 4 tot 5 minuten, vertaalt jullie dag op een emotionele manier in beeld en geluid.

Elke film moet echte emotie in beeld brengen. Het moet oprecht zijn, en dat kan in onze ogen alleen maar door aan een bepaalde eenvoud vast te houden. We moeten connectie maken met jullie en niet bezig zijn met regisseren en/of andere randzaken. We willen jullie in beeld brengen zoals jullie zijn.

Liefde staat centraal in onze films, liefde voor elkaar, voor familie, voor vrienden en de liefde voor ons vak. Onze films stralen iets “klassieks” uit, dat wil zeggen, ze kunnen de tand des tijd doorstaan. Over 50 jaar zal ons beeld nog steeds een bepaalde rust en schoonheid uitstralen.

Naast de emotionele aspechten die onze trouwfilm duidelijk herkenbaar maken zijn er ook visuele aspectend de de Highlight Film van BruidBeeld onderscheidend maakt. Het gebruik van boeiende composities, elegante camerabewegingen, het gebruik van mooie en vooral levendige kleuren, speels omgaan met licht en een bijna hypnotiserende flow in de edit.

We omschrijven een BruidBeeld Highlight Film ook wel als “Klassiek met een vleugje eigenzinnigheid”.B R U I D B E E L D   F I L M S
Highlight Film
Docu Edit
Same Day Edit

Gecharmeerd van ons werk?
Check onze beschikbaarheid