DE ESSENTIE
Workshop trouwfilm
 • D E   E S S E N T I E  
 • De twee dagen vullen we in aan de hand van een simpele structuur. In 7 jaar BruidBeeld hebben we ervaren dat er vijf elementen centraal kunnen worden gesteld als het gaat om groei in deze branche. Deze vijf pijlers kan je vanuit twee verschillende perspectieven benaderen. Enerzijds vanuit het oogpunt als ondernemer, de organisatie en anderzijds vanuit het product technische aspect, de productie. Even heel kort door de bocht: Dag 1 zal wat meer focus leggen op de WAAROM en Dag 2 zal de nadruk leggen op het HOE. De vijf elementen die we op beide dagen zullen behandelen zijn:

  Organisatorisch oogpunt: Een introductie van hoe BruidBeeld zijn plek heeft gevonden in de afgelopen zeven jaar. Welke fouten die wij hebben gemaakt in het ondernemen, kunnen we delen met jullie zodat jullie deze leermomenten kunnen overslaan en direct doorschakelen naar de volgende stap.

  Productioneel oogpunt: Hoe krijg je de klanten die bij jou passen? Hoe krijg je het geld dat jij zou willen verdienen? Hoe groei ik een stap door met mijn bedrijf? Met gerichte voorbeelden uit onze eigen ervaring zullen we hier antwoorden op geven.

  Tevens komt er tijdens dit onderdeel een bevriende collega een korte presentatie als gastspreker geven om jouw verder op weg te helpen. (Naam wordt pas daags voor workshop bekend gemaakt)

  Organisatorisch oogpunt: Waarom werkt de trouwindustrie als zij werkt en hoe kan jij jouw plek daarin vinden en bepalen. En in hoeverre ga je mee in een het businessmodel gebaseerd op Fomo and Farces.

  Productioneel oogpunt: Waar past jouw film in het huidige geweld in de trouwbranche. Hoe zorg je dat jouw films opgepikt worden. We reviewen hierbij trouwens ook kort jullie site en strategie ten overstaan van de groep.

  Tevens komt er tijdens dit onderdeel een bevriende collega uit de branche een korte presentatie als gastspreker geven om jouw verder op weg te helpen. (Naam wordt pas daags voor workshop bekend gemaakt)

  Organisatorisch oogpunt: Waarom hebben we gekozen voor deze inhoud. Waarom denken wij dat deze inhoud het beste past bij hoe wij films maken. En waarom is dat belangrijk?

  Productioneel oogpunt: Hoe zetten we ons apparatuur in tijdens onze producties. Dat wil niet zeggen dat we uitleggen hoe een camera werkt, dat weet je al. We gaan in op de regels van compositie, we leggen uit hoe wij het maximale uit onze gear halen, zodat we altijd weer een typische BruidBeeld film kunnen maken


  Organisatorisch oogpunt: Waarom passen bepaalde bruiloften beter bij jouw als mens en waarom zijn deze soms tegenstrijdig met het zakelijk belang. Hoe vind je hier een balans in. Wat is de perfect bruilfot en waarom bestaat deze wel of misschien ook juist niet.

  Productioneel oogpunt: Hoe bewegen wij door een bruiloft, hoe zorgen we dat wij eind van de dag weggaan met alle wat we nodig hebben om een goede film te produceren. Hoe zorgen wij ervoor dat klanten de film krijgen die ze van ons verwachten. Onze manier van schieten komt aan bod en we gaan stap voor stap langs alle onderdelen die een bruiloft telt.

  Organisatorisch oogpunt: Waarom maken wij deze films en waarom moeten jullie goed nadenken over wat voor films jullie willen maken staat centraal. We zullen tevens een aantal films van jullie analyseren.

  Productioneel oogpunt: We pakken een BruidBeeld tijdlijn erbij en leggen uit hoe wij onze highlight film maken en hoe wij onze docu edit aanpakken. Hoe zorgen we ervoor dat onze backlog niet de spuigaten uitloopt.


 • I N F O  
 • Data: 18 + 19 Maart
  Kosten: €775 (inclusief BTW)
  Aanbetaling: €350 maximaal 15 deelnemers
  Locatie: Restuarant Vicini
  Kortekade 67, Roterdam
  Lunch wordt geregeld via BruidBeeld bij Vicini op beide dagen.
 • D A Y 1
 • JOUW BEDRIJF CENTRAAL
  Het Bedrijf
  De Markt
  De Koffer
  Gastspreker
  De Bruiloft
  De Edit

 • D A Y 2
 • JOUW FILM CENTRAAL
  Het Bedrijf
  De Markt
  De Koffer
  Gastspreker
  De Bruiloft
  De Edit


  AanmeldenGecharmeerd van ons werk?
Check onze beschikbaarheid