Maak jullie bruiloft écht onvergetelijk.

Pauline & Rene

Zon, zee en parels.

Leveranciers

Bloemen: Gift by Nature

Hoe we de bruiloft van Pauline en René het beste kunnen omschrijven? Als een pareltje! Een prachtig meisje en een mooie jongen, samen straalden ze van geluk, en zelfs het weer straalde mee, de thermometer tikte in de loop van de middag zelfs de 27 graden aan. Kortom, alle ingrediënten voor een prachtige dag.

En trouwen deden ze natuurlijk niet alleen. ‘s Ochtends wemelde het in de kamer waar Pauline zich klaarmaakte van de vriendinnen, ook moeder en zusje waren natuurlijk bij dit gezellige gebeuren aanwezig. René kleedde zich een paar straten verder om samen met de broers van Pauline. Daar ging het er lekker rustig aan toe, René kwam wat later dan afgesproken, hij had ietwat vertraging opgelopen bij de kapper. Geen stress, want de dag was perfect gepland. Hier en daar kon best iets uitlopen, dat zien we weleens anders... En het daadwerkelijke trouwen deden ze trouwens ook niet alleen, want wat zat de zaal vol! In de bomvolle ruimte zeiden Pauline & René volmondig ‘ja’ tegen elkaar.

Op het strand gooide Pauline het bruidsboeket naar al haar vriendinnen. Een grote groep meiden betekent veel gegil, veel gekwebbel en heel veel gezelligheid. Heel stiekem, bijna niemand had het door (gelukkig wij wel) werd René ondertussen weggekaapt door zijn vrienden. Bij de meiden was het een drukste van jewelste, bij René werd het stil... Een vriend las een mooie emotionele brief voor, een brief geschreven door zijn vrienden aan René gericht. De golven van de zee braken tegen de branding, de meeuwen krijsten over en weer, de wind waaide over het strand maar verder werd het muisstil. René kreeg tranen in zijn ogen door de mooie woorden die werden uitgesproken, en daarna, om het ijs te breken (het zijn immers wel stoere jongens), werden er een paar goede grappen gemaakt terwijl iedereen elkaar omhelsde. De traantjes waren gelaten, het boeket was gevangen, het werd tijd voor het feest. De bassen dreunden hard door toen wij voldaan van deze mooie dag richting de auto liepen.

Gefeliciteerd prachtig bruidspaar! Wij wensen jullie een heel liefdevolle toekomst samen!Reacties